MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Me hoidamme asuntosi myynnin ammattitaidolla

Koti on meille jokaiselle tärkeä osa elämäämme, paljon muistoja ja merkittävä osa omaisuuttamme. Kun on aika myydä asunto, haluamme tehdä sen sinulle helpoksi, sekä saada sinulle hyvän asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisella osaamisellamme. 

Pw Koti tarjoaa luotettavan asunnon hinta-arvion, myyntisuunnitelman, monipuolisen markkinoinnin ja ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän Lappeenrannan ja lähikuntien alueella.

PW Kodin palvelukonseptissa on  mm. stailausta, ammattivalokuvausta ja videoesittelyitä sekä tarvittaessa myös siivoukset ja muutotkin. Kaikesta sovimme erikseen mitä kohde tarvitsee ja mitä haluat palvelupakettimme sisältävän. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille tästä.  

Meillä huolehditaan  selkeästi asia kerrallaan kokonaisuus kuntoon. Teemme tarkan kartoituksen kohteesta, keräämme materiaalit, selvitämme mahdolliset myynnin esteet ja hidasteet. Ohjeistamme sinua miten koti tulee valmistaa kuvauspäivään ja esittelyihin, otamme hyvät ammattilaiskuvat - myös videot ja ilmakuvat sovittaessa ja teemme kattavan esitteen nettiin ja ostajalle. Lisäksi hoidamme mahdollisten tarkastusten aikataulutukset, tarjousneuvottelut ja kaiken tarvittavan kohti kaupantekoa.

Hinta-arvio

Meiltä saat maksuttoman hinta-arvion asunnostasi silloin, kun suunnittelet sen myyntiä. Mikäli arviointia tarvitaan esim. ositusta, pankkia, verottajaa tai perunkirjoitusta varten niin silloin palvelumme on maksullinen.

Käytämme kokemuksemme lisäksi apunamme tilastoja alueen toteutuneista myynneistä. Parhaiten arviointi onnistuu paikan päällä käydessämme, jolloin saamme huomioitua asunnon omat erityispiirteet sekä kokonaisuuden. Samalla saadaan suunniteltua myyntiä ja markkinointia asuntokohtaisesti huomioiden,  mahdolliset myynnin hidasteet ja kodin punaisen maton paikka.

Miten varaan arviokäynnin

Arviokäynti voidaan varata puhelimitse, sähköpostilla tai laittamalla tästä meille yhteydenottopyyntö. Käyntiin on hyvä varata aikaa asunnon koosta riippuen noin tunnin verran.

Arviokäyntiin valmistautuminen

Varaathan esille perustiedot asunnosta kuten neliömäärät, rakennusvuosi, tehdyt remontit ja tiedossa olevat tulevat remontit ym. Toki kysymme tietoja paikanpäällä laajemmin ja voimme yhdessä näitä selvittää.

OTA YHTEYTTÄ

PW Koti
Iso-Kristiinan kauppakeskus

Brahenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Puhelinnumero
044 980 1085

Sähköposti

pia.westerlund@pwkoti.fi