MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Hoidan asuntosi myynnin ammattitaidolla

Koti on meille jokaiselle tärkeä osa elämäämme, paljon muistoja ja merkittävä osa omaisuuttamme. Kun on aika myydä asunto, haluan tehdä sen sinulle helpoksi, sekä saada sinulle hyvän asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisella osaamisella. 

Pw Koti tarjoaa luotettavan asunnon hinta-arvion, myyntisuunnitelman, monipuolisen markkinoinnin ja ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän Lappeenrannan ja lähikuntien alueella.

PW Kodin palvelukonseptissa on  mm. stailausta, ammattivalokuvausta ja videoesittelyitä sekä tarvittaessa myös siivoukset ja muutotkin. Kaikesta sovimme erikseen mitä kohde tarvitsee ja mitä haluat palvelupakettimme sisältävän. Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille tästä.  

Huolehditaan  selkeästi asia kerrallaan kokonaisuus kuntoon. Teen tarkan kartoituksen kohteesta, kerään materiaalit, selvitän mahdolliset myynnin esteet ja hidasteet. Ohjeistan sinua miten koti tulee valmistaa kuvauspäivään ja esittelyihin, otamme hyvät ammattilaiskuvat - myös videot ja ilmakuvat sovittaessa ja teen kattavan esitteen nettiin ja ostajalle. Lisäksi hoidan mahdollisten tarkastusten aikataulutukset, tarjousneuvottelut ja kaiken tarvittavan kohti kaupantekoa.

Hinta-arvio

Saat maksuttoman, suullisen hinta-arvion asunnostasi silloin, kun suunnittelet sen myyntiä. Mikäli arviointia tarvitaan esim. ositusta, pankkia, verottajaa, kauppaa tai perunkirjoitusta varten niin silloin palvelu on maksullinen.

Käytän kokemukseni lisäksi apuna tilastoja alueen toteutuneista myynneistä. Parhaiten arviointi onnistuu paikan päällä käydessä, jolloin saan huomioitua asunnon omat erityispiirteet sekä kokonaisuuden. Samalla saadaan suunniteltua myyntiä ja markkinointia asuntokohtaisesti huomioiden,  mahdolliset myynnin hidasteet ja kodin punaisen maton paikka.

Miten varaan arviokäynnin

Arviokäynti voidaan varata puhelimitse, sähköpostilla tai laittamalla tästä  yhteydenottopyyntö. Käyntiin on hyvä varata aikaa asunnon koosta riippuen noin tunnin verran.

Arviokäyntiin valmistautuminen

Varaathan esille perustiedot asunnosta kuten neliömäärät, rakennusvuosi, tehdyt remontit ja tiedossa olevat tulevat remontit ym. Toki kysymme tietoja paikanpäällä laajemmin ja voimme yhdessä näitä selvittää.

OTA YHTEYTTÄ

PW Koti
53100 Lappeenranta

Puhelinnumero
044 980 1085

Sähköposti

pia.westerlund@pwkoti.fi

pia.westerlund@jetta-talo.fi