OSTAMASSA ASUNTOA?

Anna meidän löytää unelmakotisi

Unelmakodin etsintä voi olla aikaa vievää ja välillä siinä kuluu jopa vuosia. Myös sijoitusasunnon löytäminen vaatii usein olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Vai etsitkö flippauskohdetta?  

Kerro meille mitä haluat ja me autamme sinua. Mitä tarkemmin kerrot toiveistasi ja budjetistasi niin sitä paremmin me voimme palvella sinua. Kiinteistönvälittäjä on juuri sinua varten.

Kerromme sinulle uusista, sopivista kodeista jo ennen kuin ne ehtivät nettiin. Saat meiltä yhteydenoton  ja pääset katsomaan kotia ensimmäisten joukossa, ellet jo ihan ensimmäisenä.

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksiannolla saamme etsittyä sinulle unelmakoteja, jotka eivät ole yleisillä markkinoilla. Haluatko kuulla tästä palvelustamme lisää? 

Lue täältä lisää, mitä ostotoimeksianto tarkoittaa.

Monet myyjät miettivät asunnon myyntiä, mutta eivät halua kotia yleiseen markkinaan. Miten sinä sitten voit nämä kodit löytää? Juurikin ottamalla yhteyttä meihin ja tekemällä ostotoimeksiannon. Näin me pääsemme etsimään ne ja tarjoamaan niitä sinulle. Sinä päätät mitkä kodit haluat sinulle esiteltävän paikan päällä ja kun löydetään sinulle mieleinen koti niin voit tehdä ostotarjouksen. Me hoidamme neuvottelut ja myös kaupanteon kauppakirjoineen.

 Olemme tehneet näitä kotimatchejä jo vuosia onnistuneesti, niin ostaja kuin myyjäkin ovat olleet tyytyväisiä kohdatessaan ja kauppoja on tehty. Ostaja on saanut kodin juuri haluamaltaan alueelta, oikean kokoisena ja hintaisena. Miksi odottaa kotona ja selata nettiä, kun voit laittaa meidät töihin?  Tässä voi vain voittaa, ei hävitä! Joko löytyy se unelmien koti tai sitten arki jatkuu entisellään. Toki voit myös jatkaa itse samalla kodin etsintään entiseen malliin halutessasi, näin lisäät mahdollisuuksiasi. Muutto uuteen kotiin on askeleen lähempänä. Ota yhteyttä tästä ja kysy lisää!

Ostajan lyhyt muistilista

Listaa toiveesi ja tarpeesi, myös asiat joista et pidä ja selvitä lainalupaus. Ota avuksesi kiinteistönvälittäjä, tutustu kohteisiin huolella ja sen kriteerisi täyttävän asunnon kohdalla tee ostotarjous. Muista pyytää tarvittavat kuntotutkimukset, jotka voi asettaa myös ostotarjouksen ehdoksi. Kaiken ollessa kunnossa on aika kaupantekoon.

Kohteet

Tervetuloa yksityisnäytöille ja keskustelemaan kanssamme teidän asuntotoiveista! Ota yhteyttä tästä  ja sovitaan teille sopiva aika. Mikäli myynnissä ei ole nyt juuri teille sopivaa kotia niin voimme etsiä sen teille ostotoimeksiannon avulla. Tunnemme hyvin Lappeenrannan ja lähiseudun.

OTA YHTEYTTÄ

PW Koti
Iso-Kristiinan kauppakeskus

Brahenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Puhelinnumero
044 980 1085

Sähköposti

pia.westerlund@pwkoti.fi